|
|
Lån  


 
Computertasker
Indhold på siden:

FuhrHide Computertaske Tampa.
Lækker håndlavet Tampa skuldertaske med justerbare stropper fra FuhrHide. Computertasken er lavet i 100% bøffellæder som er kendt for at være noget af det stærkeste læder, såfremt det bliver plejet tilstrækkeligt bør det kunne holde en livstid. Med plads til både laptop, bøger, dokumenter og skriveredskaber.
Kategori: Tasker - Tasker
Rødbrun Computertaske.
Beskrivelse Lukning, lås: lynlås Rum: 4 rum med lynlås (A4 rum, computerrum op til 17,4) Bælterem: ca. 11 cm i størrelsen One Size Højde: 31 cm i størrelsen One Size Længde: 45 cm i størrelsen One Size Vidde: 16 cm i størrelsen One Size Farve: Rødbrun M.
Kategori: Tasker - Tøj og tilbehør
Computertaske 17" Med Output Til Høretelefoner - Grå.
Denne taske er perfekt til dig, som mangler en taske til at holde din bærbar og bøger, samtidig med at tasken er stilfuld. Tasken har nemlig en let lukkemetode, så tasken altid kan bruges på....
Kategori: Høretelefoner -
Andersson computertaske.
Lidt enklere taske, der stadig beskytter din computer godt og er nem at tage med!.
Kategori: Tasker - Computer og laptop Computere Computertasker Computertasker
- Corium computertaske/Sleeve 13" i skind.
.
Kategori: Kufferter - Tasker og kufferter
Lucleon Montreal Computertaske i Sort & Tan Læder.
* Stærke YKK-lynlåse * Slidstærkt læder * Aftagelig skulderrem.
Kategori: Tasker - Tasker Computertasker|male
Velorbis computertaske 15".
Med denne laptop-dokumentmappe-taske er du parat til en dag på arbejde eller en dag i byen, da dokumentmappen er både stilfuld og praktisk for både mænd og kvinder.
Kategori: Borde & stole - Rum
Samsonite - Computertaske NETWORK 14,1" Sort.
.
Kategori: Kufferter - Computertasker/Messenger|Tasker og rejseudstyr
Samsonite Computertaske NETWORK³ 14,1" SPACE Blå.
Maksimal skærmstørrelse, kompabilitet: 35,8 cm (14.1") Etui-type: Mappe Materiale: Polyester Farve på produkt: Blå Mulighed for at kunne udvides: Nej Overfladefarvning: Monoton Integreret kammer: Ja Antal rum: 2 Forreste lomme: Ja Antal frontlomm.
Kategori: Kufferter - Computer & IT
J.LINDEBERG S 50105 COMPUTERTASKE Black.
En computertaske, der har plads til din computer og nødvendige ejendele med et slankt look. Den har lommer til computer og telefon indvendigt samt en lynlåslomme udvendigt for nem adgang til en telefon eller pung. Finish i mat gunmetal på lynlåsdetaljer får den til at skille sig ud fra mængden. - B37 x H29 x.
Kategori: Tasker - Handbags
Pierre by Elba White Line Computertaske 15", Sort (100402022).
.
Kategori: Tasker - Tasker|
Samsonite Computertaske samsonite network 3, charcoal sort, 15,6.
.
Kategori: Kufferter - PC & Tablet - Bærbare tilbehør - Tasker til bærbare
Alpenleder Madrid computertaske.
Mand Brun.
Kategori: Tasker - Fritid&Sport; - Tasker&accessories; - Skuldertasker - Herre|Fritid&Sport|Tasker&accessories|Skuldertasker|Herre
Adax Cph Computertaske Taske Sort Adax.
Adax er indbegrebet af tidsløs, funktionelt dansk design, hvor kvalitet og godt håndværk er i højsædet.. 100% kolæder. Mål: 40 x 29 x 6..
Kategori: Tasker - Men Bags|Men
Computertaske L.brador 996L sort.
Egenskaber og brugerfordele I læder for god kvalitet. Aftagelig skulderrem. Metaldetaljer. Materialer og gramvægt: 100 % læder. Lækker computertaske i sort læder fra L.brador.
Kategori: Diverse - Outdoor
Matinique Computertaske Computer L Brun.
Klassisk design og funktionalitet går hånd i hånd med denne nye stilrene Matinique computertaske. Tasken er perfekt til din bærbar og dine personlige ejendele og har flere detaljer, bl.a. en praktisk forlomme med trykknap, læderhåndtag, justerbar skulderstrop, to separate indvendige rum og en enkelt.
Kategori: Diverse - Fashion - Acc - Bags & Handbags
vidaXL computertaske ægte læder brun.
Bær din laptop/tablet og andre essentielle ting i stil med vores taske i ægte læder! Computertasken har flere rum og en praktisk forlomme. Vores skuldertaske i ægte læder med en blød foring i bomuldsstof er ideel til at beskytte din laptop, tablet, dokumenter og andre sager, når du er på farten..
Kategori: Diverse - Elektronik Elektronik – tilbehør Computer – tilbehør Computersleeves & tasker
vidaXL computertaske ægte læder gyldenbrun.
Bær din laptop/tablet og andre essentielle ting i stil med vores taske i ægte læder! Computertasken har flere rum og en praktisk forlomme. Vores skuldertaske i ægte læder med en blød foring i bomuldsstof er ideel til at beskytte din laptop, tablet, dokumenter og andre sager, når du er på farten..
Kategori: Diverse - Elektronik / Elektronik – tilbehør / Computer – tilbehør / Computersleeves & tasker
Valenta Computertaske Raw Vintage Black.
Leveres 1-3 hverdage efter dit køb. Lækker taske fra Valenta. Der er en række rum i tasken, hvor du kan have din tablet, papirer, tilbehør og en laptop. På forsiden af tasken er der desuden en lomme med lynlås. Der medfølger en aftagelig skulderrem. Passer til en laptop i 13,3"..
Kategori: Diverse -
V3
Kategorier på sider:

Antivirus Computerkursus Gratis programmer Gode rd om computerudstyr PC-support Ipad Computer Kampagnetilbud Bredbånd Printerpatroner Netbutikker Computertasker Computerudstyr Printer Medier Brbare Computere Tablet PC Elektronik & EDB Software Tastatur Computermus Computerudstyr diverse


 Du er her: Computerudstyr - Netannoncer Computerudstyr -